Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sizin yorumunuz. Peygamberden sonra 4 halife ve Ömer b. Abdülaziz hariç hilafet olduğunu düşünmüyorum. Muaviye'nin sahabe olduğunu ve oğlu Yezit'in halife olduğunu da düşünmüyorum. Emek verip uzun uzun yazmışınız ama önyargı içeriyor yazınız. Allah'ın hükmü herkes için geçerli. Tağuttan tağut beğenecek değildir bir müslüman. Tabi hakiki müslümansa. Sizin bahsettiğiniz kişiler Muaviye'den bahsederken Hz. demeden cümleye başlayamazlar ve rahmet okurlar bol bol. Muaviye zalimin tekidir oysa. Oğlundan bahsetmeye zaten gerek dahi yok.
Keyfinize göre halife tanıyıp keyfinize göre tanımıyorsanız yorum yapmayacağım. Bu mantıkla bir tağut'ta sizsiniz. Belam bin Baura gibi emevilerin islamiyete soktuğu bir antik dönem tanrıçasını bile burda konu edinip sonra ben emevileri tanımıyorum demeniz garip

Kabul edip etmediğinizi bilmediğim için birşey diyemeyeceğim 4 mezhebin imamı Ebu Hanif, Abbâs eş-Şâfiî, Malik bin Enes ve Ahmed bin Hanbel'in anlamadığı kitaplarına almadığı Tağut konusu nasıl oluyorsa 1400 yıl sonra gündem oluyor.

Ön yargım falan yok. Tağut masalı anlatanları çok gördüm artık tanıyorum biliyorum.

Dertleri ne Allah ne din ne Kuran, Osmanlı yıkıldı sistem değişti bunlar Allahsız bunların kurallarına uymayalım vs vs vs İngiliz kuklası Şeyh Said'in yalanlarının güncel hali.