Değerli arkadaşlar,
Cpanel üzerinden e posta ileticilerine böyle bir mail eklenmiş fakat bunu biz yapmadık. Böyle olduğunu görünce şifreleri kontrol ettim, muh@xxxx.com şifresiyle c panel şifresi aynıydı. Bunun anlamı nedir? Sunucu mu hacklendi bilgisayarlardan biri mi hacklendi. Bana cpanelle ilgili birşey gibi geldi ama değerli fikirlerinizi ve bilenlerin fikirlerini bekliyorum.
"yuroskomichaelanthony01@gmail.com"

esquare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain adresinizi iletirseniz e-posta kimlik doğrulama protokollerinizi inceleyebilirim. Muhtemelen eksik bir yapılandırma vardır.
LaXoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Domain adı ve mailin orginal kaynak görüntüsünü gönderirseniz inceleme yapabiliriz.
BrkCn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Webmail kullaniyorsunuz muhtemelen, sunucunuza sızma olmuş ve smtp bilgileriniz ile adınıza mail gönderiliyor. Sunucu veya hosting firmaniz ile görüşüp durumu bildirin. Gerekeni yapacaklar.
Gelecekte tekrarlamaması için önlem almak isterseniz, global Mail servisleri kullanmanızı tavsiye ederim. Google Gmail, Yandex Mail, Microsoft Exchange gibi.
RakipsizHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sunucu veya wordpress vb sistem kullanıyorsanız oradan da iletilir. Yani mail ve şifre giriş yapılmış herhangi bir yer.
CptSLap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi mail sunucunuzu kullanmanızı tavsiye ederim
kement52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o da öyle yapıyor muhtelemen
BrkCn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mail adresini özelden iletirseniz bir inceleme yapayım.
LaXoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çözüme ulaşamazsanız ve Siber Koruma şirketinden hizmet almak isterseniz bizi arayabilirsiniz/yazabilirsiniz. (Basit bir güvenlik zaafiyeti ise incelemesi yapılıp size bilgisi verilir ve ücret talep edilmez)
+90 216 473 84 84