ulasisbl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaliteli bir tartışmaydı buradan kesin bir sonuçla ayrılamayacağımız kesin , yine yorumunda katılmadığımiki nokta var 1.'si: "Planck ölçeğinden küçük zaman dilimleri anlamını yitirir" => HENÜZ anlayamadığımız bir şeyin anlamsız olduğunu bilemeyiz. 2.'si:"EGG ile ölçülen beyin dalgaları tamamen sıfırlanır" => EGG'nin ölçemediği bir dalga boyutunda bu süreçler sonsuza kadar devam edebilir. Günümüz bilimiyle ve bildiklerimizle bu sorunun cevabını sadece öldüğümüzde öğrenebileceğimiz kesin. Tabi şu an bu döngülerden birinde sıkışıp kalmadıysak...
Uzun zamandır adam akıllı saygı çerçevesinde tartışmayı özlemişim teşekkürlerimi sunuyorum

Aslında henüz anlayamadığımız bir durum sayılmaz, bilinç açık iken rüya görürüz, bilinç kapandığında rüya görmeyiz. Bilinç açık iken bu dünyada diri vaziyetteyiz. Bilinç kapanıp beyin öIümü gerçekleştiğinde mortingen strasse.

EGG beynin elektriksel dalgalarını ölçer, enerji başka bir boyuta geçtiğinde bu dalgayı göremeyeceğimiz doğrudur, ama elektriksel yapı iflas ettiğinde beynin de fişini çekeceği doğrudur. Sonuçta beden çürüyor, yukarıda sonsuzluk paradoksunun olmama sebeplerini de belirtmiştim.

İşin özünde öIüm sonrası hayat hakkında benim bir dini inancım var, dinimi ve düşüncelerimi benimsediğim gibi herkesin inancına ve düşüncelerine saygı duymaktayım anlaşılacağı üzere