fatih000 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteyi öğrendikten sonra ortağıma soracağım Bir yerden para bekliyorum diyecekler hiç ama hiç pm istemesin.

Arkadaşlar daha önce benzer bir sektötrde aylık 2000 TL gelirli sitemi 60.000 TL'ye satmıştım. Aynı potansiyele sahip yaklaşık 1 aylık bir sitedir sattığım bu site.
İçinde 37 adet konu var. Niş konu olduğu için eklenen her konu ilk sayfada çıkar. Hatta alanında en kaliteli bilgiler olduğu için birçok eklenen yazı öne çıkan snippetde 1.sırada çıkıyor. Eklenen her konu +5-15 civarı hit getiriyor. elimde önceden bildiğim özenle hazırladığım yaklaşık 400 civarı konu başlığı var. Bunları girdiğinizde hiti birkaç aya 1k civarına yaklaşır. Niş olduğu için sadece öğrenmek isteyenlere siteyi söylemeyeceğim ısrarla. Buna göre iletişime geçin.
Hiç uğraşmadan hazır kurulu konularını vereceğim ve adsense geliri olan bir siteye sahip olacaksınız. Yazılar özgündür

Site adresim
Site satış fiyatı: 8k
Sitenin aylık getirisi: Adsense başvurusu büyük ihtimalle onaylanır. Ben başvuru için ads.Txt kodunu yerleştiremedim bir türlü. Hesap maili kendi mailimolduğu için adsense hesabı yok.
Sitenin açılış tarihi:
DA / PA Değerleri: Organik olmayan (sahte) bir şekilde DA / PA arttırımı yapılmış sitelerin değerlerin yanına ""Bu sitenin DA / PA değerleri organik olmayan bir şekilde arttırılmıştır." yazması zorunludur.
Kategori / sitenin içeriği: pm
Günlük hit sayısı: şu günlük 70+ olmaya başladı. 100'e doğru gidiyor.
Ziyaretçi kaynağı: (örn: %90 google - %10 yandex)
Domainin yaşı: 1 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?:
Hosting dahil mi?: domain ve hostng güzelhostta
Banlı olduğu sponsor var mı?:
Banlı olduğu arama motoru var mı?:
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?:
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:

pm alabilir miyim