Vallahi hocam 5 deniz üssünde askerlik yaptım neredeyse her Allah'ın günü çarşıya çıktım 😁 5 ay yetmedi çok güzel şehir.
Merkezde öyle gezip görebileceğiniz yerler yok diğer taraflara da 1 günde gidemezsiniz zaten.
Çarşıdan başlayan bir rota belirledim. 1 gün için bu rota size döke saça yeter hocam
Link
Mersinde gezilecek aman aman bir yer yok. 3 AVM den başka pek enterestik bir durumda yok. Yemek olarak Hilton Otel karşısı Borsa Tantuni yemeden gitmeyin. Yemekten sonra sahile yakın olduğunuz için denize karşı şu sıcak havada birer bardak çay iyi gider. Hava biraz rüzgârlı bilginiz olsun
Kız kalesi Silifke yolunda güzel kahvalti yerleri var tavsiye ederim. Kushimato sokağı cafeler vs var.
Gmk da has künefe var gidilebilir pozcuda.
Mezitli de memoş tantuni de tantunini ye aynı firmanın Akdeniz ilçesinde de var.
Yine Mezitli de oznur kunefeye gidilir.
mersin çarşı, kushimato, marina
Borsa Tantuni çok övüldü yani internette çok önerilenler arasında Göksel Tantuni yazıyordu ben o zaman burayı eledim.
Google maps üzerinde Soli-Pompeiopolis Antik Kenti, Atatürk evi müzesi, resim müzesi, deniz müzesi, kız kalesi, mersin yüzüncüyıl tabikat parkı bunlarda yakınlarda konumlanmış ama gitmeye değer mi