Merhaba arkadaşlar,

Bir e ticaret sitemiz var opencart alt yapılı.

Bize ürün sağlayan markanın kendi sitesinde bir müşteri örnek olarak 2 ürün ekledi diyelim sepete. Sonrasında satın al dediğinde otomatikmen benim site gidiyor ve otomatikten aynı ürünler benim sitede sepete ekle de oluyor. Bu şekilde müşteri satın alma gerçekleşiyor. Bu şekilde bir kurgu var ve bunun benim siteye entegrasyonu lazım. Bu konuda firma api doküman verecek ama bazı soruları var. Bu konuda bu sorular ışığında benim opencart sitem uygun mudur? Ona göre bana bu işlemi gerçekleştirecek arkadaşa dokuman göndereceğim anlaşırsak çözüme kavuştururuz..

Sorular:

Sepet Transferi (Distribütörün teknik entegrasyonunu gerektirir):

1- Web mağazanız, harici kaynakların (harici yapılandırıcılar, 3. taraf alışveriş sepetleri, doğrudan bağlantılar vb.) web mağazanızın sepetine doğrudan ürün eklemesine izin veriyor mu? (Markanın eCart'ı tam sepet transferi yapmaya çalışıyor)
2- Cevabınız evet ise, önceden belirlenmiş bir standart mı (ör.: Elbridge) yoksa web mağazanıza özel özel bir çözüm mü kullanıyorsunuz? Bu standartla ilgili herhangi bir teknik spesifikasyon sağlayabilir misiniz?
3- Özel bir çözüm ise hangi teknolojiyi kullanıyorsunuz? (Özel API, JSON, form POST, cURL vb.) Bu çözümle ilgili herhangi bir teknik spesifikasyon sağlayabilir misiniz?
4- Sepet transferi mümkün değilse, Markanın insanları bir ürün listesi için fiyat teklifi istemeye yönlendirebileceği bir e-posta adresi verebilir misiniz?