İtiraz et kısmına bastığında orda neler yapman gerektiği yazıyor.. ama ben yine de buraya da yazayım.
Öncelikle kanalın standart URL'sini ve kanalın içeriklerini gösteriyorsun. Hiçbir şey silme veya değiştirme.
Sonra video yapım sürecini, hikayeyi nasıl yazdığını, oluşturduğunu anlatarak gösteriyorsun.
Yapay zeka ise veya başka kanallarla aynı içerik değilse ondan bahsediyorsun. Neden yanlış karar olduğundan bahsediyorsun, varsa fair use olayından bahsediyorsun.
istersen bi kenara kendi kafanı koy selfie kameradan da anlatırken kendini çek.
bunların hepsini 5 dakikanın altında yapman lazım.. Daha sonra videoyu liste dışı olarak upload ediyorsun ve o linki itiraz bölümündeki link yerine ekliyorsun.. gerisi beklemeye kalmış.
Başıma daha önce gelmişti ama kabul etmemişlerdi itirazımı.. Ne yazıkki bu olaydan kurtulmak çok zor diye biliyorum, umarım senin itirazın kabul edilir.