sufcer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kendisi 15 yıllık çocukluk arkadaşımdı, böyle birşey yapacağı aklımın ucundan bile geçmezdi
Öncelikle çok geçmiş olsun hocam mevzu çocukluk arkadaşlıkları olunca yorum yapmak istedim 12 yıldır tanıdığım bildiğim her kötü gününde yanında olduğum bir insan var, askerlik sürecinde ailesinden 2 kişi vefat etti çocuk askerden dönemediği izin alamadığı için sinir nöbetleri geçirdi kendisini vurmaya kalktı en son deli raporuyla muaf tuttular ki gerçektende akıl sağlığı iyi durumda değildi ailesinden geriye kalanlar bile aman oğlum bırak ne hali varsa görsün diyordu yinede bırakmadım acıdım kanka seviyorum ben evleneceğim dedi ailesi destek çıkmaz iken ben nikahını kıydım şahidi oldum o ise geçtiğimiz sene sözde icradan dolayı kullanamadığı banka hesaplarından dolayı vermiş olduğum benim şirket hesabımla milleti dolandırıp arkasında 5 milyonluk bir mağduruyet bırakıp yurt dışına kaçtı. günde 3 kere ifade verdiğim zamanlar oldu allahtan neyin ne olduğu ortada ama bu ona yakışmadı normalde kime ne yaptığımı asla söylemem ama başta bana sonra foruma ders olsun diye anlatma ihtiyacında bulundum forumdaki kardeşlerime ve abilerime sesleniyorum kimse sizin kara kaşınıza kara gözünüze hasret değil herkesin herkesten bir çıkarı var annen baban bile olsa yeri gelince gözleri görmüyor dikkatli olun insanlara karşı iyi olmayın bedelini ağır ödüyorsunuz...
Bende bu tarz 4 tane nankör var yaşım 21 ama hayat 50 gösterdi