MSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla öyle hocam, çok sağolasın , biri olsa amerikada forumdan, 30k ürünü 3-5 bin dolara bile vermeye razıyız, yoksa da hayır bağış olarak ne yapabiliriz ? bağıs yaparak imha ücretinden kurtulabilirmiyiz bilen var mıdır, ayın 9 unda yeni 1300 usd çekmeden, en kötü bagıs yapmayı düşünğyoruz
Ben sık ABD ziyareti yapıyorum ama ABD'de retail işi yapmıyorum. Retail daha çok Rusya'da yapıyorum. Bu ürünleri Rusya'da satmak nasıl olur, ekibe sormam gerekir. Ürünler hali hazırda ABD'deyken, kesinlikle Facebook grupları ilk opsiyonunuz olmalı. Çünkü bu ürünleri alıp retail olarak satabilecek yatırımcılar genelde Facebook gruplarında falan olur. New Jersey, New York, Houston, California bölgelerinde Türk grupları ilgilenebilir. Diğer bölgelerde Türk toplulukları biraz daha az ya da farklı alana yönelmiş durumdalar. Eğer 9'una yetiştirmek istiyorsanız, en iyi yatırım hemen bir depoya alınması olur. Deponun olduğu bölgeye yakın bir depo arayışına girmenizi öneririm. Biri almaya niyetlense bile 4 gün içerisinde ticari işlem yapmaz. Gerçekçi olmamız gerekir.

İlave olarak Türk İş Adamları, Girişimcileri, ya da Türk Kültürü dernekleri ve toplulukları var. Bunların da çok faydasını görürsünüz. Ancak hemen aksiyon almanzı ve biraz mesai harcamanız gerek.