Merhaba arkadaşlar

Bu yıl içerisinde 300-500 bin tl başlangıç ile metin2 pvp sunucusu kuracağım bu başlangıcı files denemesi hatalar buglar oyuncu istekleri gibi ve ilk sunucu olacağı için deneme olarak açıyorum yani süreç ilk sunucuda oturduktan sonra files ve benzeri hataların yönetim sürecindeki hataların reklam stratejileri gibi a dan z ye herşeyin denemesi yapılacağı için fazla bir bütçe ayırmak zaten mantıklı değil ama bu konuyu şu yüzden açmak istedim;

Ben reklam konusunda herşeyin uzmanıyla çalışmak istiyorum ama biraz araştırma yaptım yok bulamıyorum belki yol gösteren olacaktır. Facebook meta , insta , twitter , youtube , google , tiktok gibi platformlarda uzman kişilerle çalışarak reklam yönetimi konusunda destek almak istiyorum. Doğru hedef kitleyi bulmaları çok iyi reklam yönetimi bizi öne atacak hamleler gibi bir çok konuda destekleyici şekilde reklamlar almak istiyorum. Haliyle bu konuda kimlerle çalışabilirim bilmiyorum muhtemelen yabancı forumlara ve upwork ****** tarzı sitelere kayacağım gibi gözüküyor ama yinede böyle büyük bir platformda konu açmakta istedim belki yol gösteren olur diye.

Sorsanız herkes çok profesyonel ama referansı yok başardığı bişey yok ama işinde çok iyi. Ne güzel iş ya