The_AkumA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özellikle sonar özelliğinden dolayı SS istiyorum açıkçası. Evet bende siyah olanını almayı düşünüyorum. Klavye ve mouse beyaz ama kulaklıkta sararma çabuk olur. logitech g pro x ya baktım ama SS de mikrofon gizleme özelliğinden dolayı bir tık öne geçti gibi.

Şarj durumu nasıl iyi idare ediyor mu acaba? Birde seste mini gecikmeler olmuyor değil mi? Senkron kayması felan
Sonar özelliği gayet iyi çalışıyor , ben logi ürünlerinin ss ürünleri kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum. İki kulaklığıda kullandım bunun hissiyatı daha iyi.
Şarj durumu çok iyi ben sürekli kullanıyorum ama 3-4 gün gittiği oluyor zaten çok hızlı şarj oluyor.
Bağlantı durumu gayet iyi herhangi bir gecikme yok olsa ben kesinlikle anlardım. Pc'ye çok hızlı bağlanıyor (1 saniye)
Sana tavsiyem eğer alırsan , herhangi bir şey yapmadığında ve kulaklığa ses gelmediğinde 15 dakika sonra kendini kapatıyor buraya kadar her şey iyi ama kapatırken öyle bir ses veriyor ki biip diye bi anda jumpscare yiyorsun. O özelliği 1 saat falan yap benim kahve dökmüşlüğüm var bu sebepten öyle bir ses yani