Ben beyaz olan modelini kullanıyorum , beyaz bir süre sonra sararıyor siyah alman daha iyi olur eğer böyle bir düşüncen varsa.
Ses kalitesini seviyorum , fps oyunlarında ve müzik dinlerken gayet iyi , uygulamasından eko ayarı yapabilirsin hazır ayarları kullanabilirsin , ayrıca oyuna özel configleride hazır olarak uygulamanın içinde geliyor neredeyse tüm oyunlar mevcut.
Mikrofon kalitesi orta ancak zaten daha fazlasını beklemek hata olur , alternatif olarak logitech g pro x düşünebilirsin aşağı yukarı aynı fiyata gelecektir.
Terleme yapmıyor , kulakta uzun süre kalmasına rağmen baskı oluşturmuyor padleri yumuşak ve pasif gürültü engellemesi iyi.
Sormak istediğin başka bir soru olursa yazabilirsin , şimdiden hayırlı olsun.
Özellikle sonar özelliğinden dolayı SS istiyorum açıkçası. Evet bende siyah olanını almayı düşünüyorum. Klavye ve mouse beyaz ama kulaklıkta sararma çabuk olur. logitech g pro x ya baktım ama SS de mikrofon gizleme özelliğinden dolayı bir tık öne geçti gibi.
Şarj durumu nasıl iyi idare ediyor mu acaba? Birde seste mini gecikmeler olmuyor değil mi? Senkron kayması felan