Çok olumsuz deneyim yaşadım bağlattım ilk günden kapattırmak için uğraştım artık gerisini siz düşünün. 3 günde zor kapattırdım. Kapattırmak için telefonda 30 dk dan fazla beklettiler 3 kere aradım sürekli kapadılar telefonu. Ulaşmaya çalışıyorsunuz ulaşamıyorsunuz iş kapatmaya gelince. Şikayet var sitesine bakın zaten anlarsınız ne demek istediğimi. Socar firmasının bir iştiraki rezalet bir kurum.
Beni yanlış anlamayın hocam siz bunu yaşadınız diye karşı tarafta yaşayacak anlamına gelmiyor tabi ki deneyiminizi paylaşmışsınız saygı duyarım. Ben 6 yıldan fazla oldu kullanıyorum fakat kısa bir süre comnet belasına geçiş yapmıştım orası patlayınca tekrar millenicom'dan devam ediyorum. Nakil, kapattırma yada farklı firmaya taşıma işlemlerinde hiç bir sorun yaşamadım. Alt yapıya bağlı olarak internette sorun yaşadığım zaman müşteri hizmetlerine hemen bağlanıp eğer sorunu çözebiliyorlarsa o an çözüyorlar çözemiyorlarsa t.telekom ekiplerini yönlendiriyorlar ertesi gün gelip bakıyorlar şahsen ben oldukça memnunum.