Tüm r10 üyelerine sevgilerimle,

Ramazan serimizin 3.konusunu başlatıyorum.

R10 Ramazan Serisi Konu 3/29

Ramazan'ın her günü bir adet konu açarak;

1) Âyet-i Kerime paylaşımı
2) Sahih Hadis-i şerif paylaşımı gerçekleştirmek istiyorum.

Konu altına mesaj yazarak , konunun gün içerisinde yukarılarda olmasını sağlarsanız, daha fazla kişinin bu ayet, hadis ve dualardan yararlanmasına vesile olabilirsiniz. Şimdiden mesajlarınız için Allah razı olsun.

Ramazan 3.Günü Âyet-i Kerime Paylaşımı

A'raf Suresi 59.Ayet

59. Andolsun, Nûh'u kendi kavmine peygamber olarak gönderdik de, "Ey kavmim! Allah'a kulluk edin. Sizin için O'ndan başka hiçbir ilâh yoktur. Şüphesiz ben sizin adınıza büyük bir günün azabından korkuyorum" dedi.

Ramazan 3.Günü Sahih Hadis-i Şerif Paylaşımı

Riyazus Salihin, 782 Nolu Hadis

Berâ İbni Âzib radıyallahu anh şöyle dedi:

Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem orta boylu idi. Ben onu kırmızı bir elbise içinde gördüm; hayatımda Resûl-i Ekrem’den daha güzel hiçbir şey görmedim.

Buhârî, Menâkıb 23, Libâs 35; Müslim, Fezâil 91. Ayrıca bk. Nesâî, Zînet 59

Bir önceki serimizde, haberdar olmak isteyen 176 Üyemizin Listesi (Listeden çıkmak isteyenler veya listede olmayıp buraya dahil olmak isteyenler her zaman yazabilir)

@accrock; @Acerect; @aerenn; @AFNaNTiK; @agrzm; @ak4y; @akanze; @Alicamci; @alicskn147 ;@Amir4543; @AnaBayin; @AndroiDeveloper; @Aras21; @ardabasar; @Arthur24; @ArtStoreUqur; @ati_istanbul; @AUA1905; @Barlasmedya; @BaykalTicari; @beachturk; @Bebeim; @beratomermutlu; @beyogluhosting; @bugracreative; @Bisny; @Bruskfatih; @bugrajk; @burakyildirim; @Bybitter; @bydarius; @By_Muzo; @bylegend; @bymuratmis; @caangoktuurk; @celal1387; @CelbereUS07; @cleiner; @Cnkrt2; @Cupcake; @CytSaiN; @darkleans; @Dixon; @dnaz; @DomainBRO; @Domatesis; @Domigon; @DraxLeR; @efor; @elessar41; @ELLAS; @Elsa; @EmirBeyy; @EmreTR; @Enes72; @enessafak; @ErayEfe; @ErenKumek; @ezaman; @felicio; @Fizz; @Flankes; @fubur; @GigaBeyin; @Gokenim; @Gok0; @GreedMedya; @gurkancanturk; Misafir; @HamzaYak; @hesaplisansatis; @hakobaba; @hozcetin; @huseyintekin; @Hussein; @HveH; @Hızlı Uzman; @ibocum; @ibrahimdr; @icenket; @insolitax; @InvisibleHero; @ismoz; @iyovi; @JimmyBey; @kamumedya; @kaolin; @katasar; @Kermites; @KingCoder; @kSalih; @kunyeyazilim; @lancelot; @legrand; @LORD01; @LordHaseky; @Makaraca; @MaresaL; @mehdnz; @Mekansiz1212; @metetekin; @merdanp; @metoz; @mg-web; @mucahitakin0; @mucurum; @Muhammet; @muhammettas; @muratback; @murattunc; @musagurel47; @mustafams; @MZaferGoktas; @Nakrufian; @narcobi; @necatihaan; @Neron; @neoplan37; @NEVIL; @newQne; @nivova; @Noktech; @Orun; @OsmanAkcan; @Oyun_Bozan; @OziyWeb; @parskaya; @pharmacist35; @raynnerino; @Rfatdmr; @Rogeday; @Saitama; @saitelmas37; @Samet; @SaMuSiA; @SayhaX; @Senatesmedya; @serhat1972; @sfurkanoven; @shentaweb; Misafir; @SniperMask; @Somuncu; @SuperLimon; @starshake; @TahsinCetinkaya; @TheLaZRaiL; @tihacuM; @tnbekr; @tornado64; @TPRT; @Tumana; @Tunahan;@turkaz18; @turkeylegend; @Type; @ufuk_26; @UgurCelik; @UKHosting; @ultralpcan; @UPP; @VasiTeknoloji; @webkurumsal; @wmalper; @Wolkes; @xdrive; @yunnux; @yunusemrekula; @yunusemrefindik; @zacxford; @zAdemreis; @DexterMedya; @ByMaDaK; @MegDijital; @DijitalFikir; @OguzRecep;