Arkadaşlar merhaba, iyi akşamlar.
Sanal gerçeklik adına piyasanın şu an en iyisi konumunda yer alan ürünümü satmaktayım. Sıfırdan farksız ve nadir bulunan Türkiye cihazıdır. Orijinal meta şarj adaptörü TR için uygun olan şekildedir. Yurt dışı olanlar çeviriciyle gelmekte. Yanında kullanımı kolaylaştıran 1500₺ değerinde profesyonel kafa bandı, elcikleri ve cihazı koyabildiğiniz fotoğraftaki stant ve tüm kutu içeriğiyle verilecektir. 128 gb olan sürümdür. Temmuz 2024te alınmıştır, e arşiv faturası da durmaktadır. En ufak sorun, çizik vs yoktur. Misafir geldiğinde eğlence amaçlı kullanılmaktadır. Stant sayesinde salonda rahatlıkla muhafaza edebilir, şık bir şekilde konumlandırabilirsiniz. Fiyatı olabildiğince uygun tuttum. Zira hem Türkiye cihazı hem de bu ekstralarla bulamazsınız. Kutusunun dışındaki ürünün fotoğrafının yer aldığı koruma ambalajı bile duruyor. 3S modeliyle karıştırmayın. En yeni ve çözünürlüğü en yüksek olan modeldir. Sosyal sorumluluk projeleri de geliştirmekte olduğumuzdan çocuklarımıza da bazen denetme amacıyla ve evde hos zaman geçirme amacıyla almıştım. Şimdi satmaktayız. Denemek isteyen veya sanal gerçeklik dünyasına adım atmak isteyen herkese öneririm.
Piyasada yurt dısı olanlarını veya lensinde cizik olan modelleri bos haliyle 17-19 aralığında satmaktalar. Kafa bandı olmadan kullanımı gerçekten zor. Ben kullanılmamıs ayarında orijinal kafa bandı, ekstra yumuşak profesyonel kafa bandı, meta logolu stant ile birlikte
20.500₺ fiyata satmaktayım. Ciddi alıcıya yine yardımcı olurum.