Merhaba. En son geçen sene canlı yayın reklamı çıktığım hesapta bugün yine canlı yayında reklam girmeye çalışırken aşağıdaki uyarıyı aldım. Manual reklam oluşturdum yine olmadı. Sorun nedir acaba? 1 Yılda bir şeyler değişmiş sanırım. Heapta uyarı/ban durumu yok. Eski mavi tikli sayfa. Facebook Meta Canlı Destek ile görüştüm sayfanın mavi tiki olmadığı için canlı yayında reklam verilemediğini iletti ama bugüne kadar mavi tiksizken bile rekam vermiştik. Halen bu şekilde reklam veren yüzlerce sayfa var. Konuyu bu forumdan çözebilenler varsa görüşebiliriz.
Çıkan Uyarılar "Uyumsuz yayın optimizasyonu: Canlı video reklamları 2 saniyelik video görüntülemesi yayın optimizasyonunu kullanamaz. Reklamınızı yayınlamak için optimizasyonunuzu değiştirin." | "This post can't be boosted. You can choose from a list of your eligible posts to reach more people and get more engagement" | Bu gönderi desteklenemez. Daha fazla kişiye ulaşmak ve daha fazla etkileşim almak için uygun gönderilerinizin listesinden seçim yapabilirsiniz