Memleket de metal sorunu olan mı yok bu zekası geride onu yapıyor hiç canını bile sıkmaya değmez çünkü okadar değerli değil
Yorumunuzu dikkate aldım, teşekkür ederim. Can sıkmaya bile değmez, kesinlikle haklısınız.
Yapılan şeyi kesinlikle kınıyoruz , forumda herkes istediği konuyu açabilir kimsenin kimseye rakip olduğu yok önemli olan hizmetin kalitesidir .
Teşekkürler, destek çok değerli. Kesinlikle katılıyorum: forumda herkesin fikirlerini özgürce paylaşabilmesi önemli. Önemli olan, hizmet kalitesini artırmak ve sektördeki herkesin yararına bir ortam yaratmak. Birlikte ilerlemek her zaman daha iyi sonuçlar getirir.
Numaranız Allah'tan yurtdışı, tam panelci gibi duruyor çakal oğlu çakal.
Evet hocam, ben de sizin gibi düşünüyorum. Üzücü bir durum.
+48 den gelen mesajları direkt engelleyin hocam.
Hizmet veriyorsa neden yurtdışı numara kullanıyor?
Hocam, haklısınız en iyisi engellemek olacak. Gerçekten yapılan hoş değil. Sizin de dediğiniz gibi, madem hizmet veriyor, neden yurtdışı numara kullanıyor, onu da çözemedim. Garip gerçekten.