Bence yanlış bir durum. Adam iktidara yakın siyasi görüşe sahip. Muhalefet olan herkesi engelliyorlar. Bu kişiler bu forumda çok var. Ben dahil bir çok iktidar karşıtlarını engelliyorlar çoğunlukla kendisine yakın kişiler kalıyor.
Adam sonra bir konu açıyor. Sanki bilim adamı, alim birisiymiş gibi haklı-haksız, gerekli-gereksiz bir sürü şeyler yazıp karşı tarafı zan altında bırakacak yorumlarda düşüncelerde bulunuyor.
E bizde bu şahısa doğruyu yanlışı yazamıyoruz forumda. Forum bu adı üstünde bir konuda bir çok kişinin konuşabilmesi gerekiyor.
Beni engellemesi onu haklı kılmaz. Bu forumda eğer ben bu kişiyi dolandırıyorsam, şahsına hakaret vs. ediyorsam engelliyorsa amenna.
Ama biliyor kendi yazdıklarının yanlış olduğunu biliyor, doğrusunu duymaktan kaçınıyor. Özgüven ve cesaret eksikliği olduğunu düşünüyorum.
Ben bu zamana kadar bir tane adam engellememişim.
Dandik, kalitesiz hizmet verene bu adamın hizmeti rezil diyemiyoruz burada. Başkası mağdur olmasın diye. Adı konu baltalama oluyor yorum siliniyor rezil, rezilliğine yüz buluyor daha kalitesiz daha aşağılık oluyor
Tam olarak bahsettiğim olaylar bunlar ama bir kaç kişi hariç tüm forumdaşlar bu mevzudan razıymış bilmiyordum