Hayırlı Ramazanlar, Arkadaşlar

Bu konu o kadar saçma bir duruma girmiş ki, maalesef bu yapılanı yetişkin bir insan yapmaz diye düşünüyorum. Gerçekten ayıp bir durum.

Bugün yaşadığımız bir durum hakkında bilgi vermek istiyorum. Son zamanlarda birkaç kez, sanal numaralar üzerinden bizimle iletişime geçerek botumuzun videosunu talep eden kişilerle karşılaştık. Bu kişiler, botu satın almak için de yaklaşmalarına rağmen herhangi bir işlem gerçekleştirmemişlerdir. Ancak, doğrudan bilgi ve işleyişi öğrenip kendilerine kullanıyorlar. (Elbette derdim bu değil, sorun bile etmedim)
Ayrıca, dikkatimi çeken bir durumu daha paylaşmak istiyorum. Whatsapp'ı yöneten çalışma arkadaşımıza, Uygunsuz bir yaklaşım sergilendiğini fark ettim. Konuya hemen dahil olmak istedim ancak karşı taraf engel atarak iletişimi kesmiş oldu.
Sorun şu ki, durduk yere insanları yaftalamanın amacını gerçekten çözemiyorum. Aynı sektörde faaliyet gösteren biri olarak bu tür çekememezliklerin ve olumsuz yaklaşımların sergilenmesi gerçekten üzücü. Rekabetin sağlıklı bir şekilde yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bu gibi durumlarla karşılaşırsanız, dikkatli olmanızda fayda var.

Ayrıca, bu kişinin özellikle R10 üyesi olduğunu düşünüyorum ve bu sebepten dolayı, eğer site sahibini tanıyan biri varsa, lütfen bizzat benimle iletişime geçsin ben yine harekete geçtim konu hakkında ama yinede tanıyan varsa bana ulaşmasını isteyeceğim. (Kanıt sunarsa, gerçekten emeğine istinaden ücret ödeyeceğim.) Şikayetçi olacağım, çünkü farklı numaralar üzerinden rahatsız ediliyoruz bunun öncesi de mevcut.

Ticaretimiz yok. Kişiyi tanımıyoruz sadece aynı hizmeti verdiğimiz için baltalayacağını söylemiş. Şaka gibi.