Ozgurdgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam cihaz iphone pc windows öncelikle bana telefonu ethernete bağlayacağım bi aparat lazım fakat YouTube da vs net bilgi yok alışveriş sitelerinde hep typ-c çıkışlu var lighting çıkışlı da pek bulamadım cihazı bir şekilde bulacağımı düşünüyorum peki pc de sizce en stabil çalışacak program hangisidir teli ve pc yi kablolu ortak ağa bağlayıp iphone ekran yansıtma özelliğini kullanarak pc ye o program sayesinde ekranı yansıtmam gerekiyor hangi programı kullanmalıyım sizce

iphone için lightning to ethernet adaptörü bulman biraz zor ama mevcut kablolu bağlantıyı en iyi şekilde kullanmak için birkaç yöntem var en stabil çalışan program 3uTools veya LonelyScreen olabilir çünkü bunlar hem kablolu hem de kablosuz ağ üzerinden iyi performans veriyor ayrıca ApowerMirror da düşük gecikmeli ekran yansıtma sağlıyor telefonu ve pcyi aynı ağa bağladıktan sonra airplay özelliğini açıp bu programlardan biriyle yansıtma yapabilirsin kablolu bağlantı olarak quicktime player da mac için iyi bir seçenek ama windows için yukarıdaki programlar daha iyi

Cevabım yararlı olduysa sağ taraftan +r10 tuşuna basarmısın.