Merhaba ben 23 yaşındayım. üniversite öğrencisiyim. turizm okuyorum. aynı zamanda bir otelde gece resepsiyonda çalışıyorum. 1 ocaktan beri çalışıyorum. yani yaklaşık 2 ay girdiğim günden beri sürekli müdürüm tarafından azarlanıyorum. en ufak hatada dahi büyük azarlar işitiyorum. benim hatam olmasa dahi azarlanıyorum. kendimi açıklamaya çalışıyorum kimi zaman dinlemiyor dahi, dinlese dahi beni hatalı çıkaracak yol buluyor. bu sabah yine bir olay oldu. bu sefer hiç hatam yok hatta durumu çözmek için elimden geleni yaptım. ama yine azarlandım. ve mesai sonunda eve giderken ağlayarak gittim. o kadar zoruma gitti ki. bir genç olarak gururuma dokundu. babam bile beni bu kadar azarlamazdı. iftarda bile düzgün yemek yiyemedim. kendimi beceriksiz bişey olamayak boşa çabalıyormuş gibi hissettim. çalıştığım ilk otelde değil daha öncede farklı yerlerde çalıştım. ama burada maalesef böyle olaylar yaşıyorum dayanacak gücüm kalmadı. çıkmak istiyorum. fakat öğrenci evindeyim kira elektrik su internet, yaşam maliyetlerim var artı olarak icra borçlarım var biraz ne yapacağımı bilmiyorum. bu yaşadığım durum ve zorluklar intihar düşüncesini dahi getiriyor aklıma.(tabiki öyle bişey düşünmüyorum. sadece saçma sapan düşünceler geliyor) . bir öneriniz tavsiyeniz var mı? sezon dışı olduğu için iş bulmakta çok zor. kışın açık olan çok az otel var