Lenovo L340 Intel Core i7 9750HF 16GB 512GB SSD GTX1650 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 81LK014MTXS
fiyat: 15-16bine bırakabilirim, yeni laptop gelip verilerimi aktarana kadar tahmini 1 hafta zamana ihtiyacım olacak
bu laptopu 15 Tem Çar 2020 tarihinde aldım, dikkat çekmek istediğim nokta laptop direkt olarak satıcı firma tarafından yükseltilmiş daha iyi versiyonudur;
- ram: 16gb
- ssd: 512gb (harici hdd yuvası var ama takılı hdd yok isterseniz taktırabilirsiniz)
- işlemci: i7 9. nesil 9750HF
- W10 kurulu formatlı şekilde teslim edebilirim
- ekran: GTX1650, 15.6"
- şarj süresi: 1-1.5 saat gidiyor
- klavyesi birkaç ay önce yenilendi orjinal klavyesinden takıldı, ctrl ve " tuşu bozulmuştu yazılımcı olduğum için en çok kullandığım tuşlar, o yüzden direkt yenisini taktırmıştım.
- sol menteşesinin vidasında sorun var yalama olduğu için girmiyor,
- klavyesi yenilenirken bilgisayarcı menteşeler zorlanmaya başlamış demişti o yüzden ufak müdehale etti ne olduğunu bilmiyorum ama mum gibi bir şey (ama büyük ihtimalle mum değil

) döküp güçlendirmiş, şu ana kadar sorun yaşatmadı ama ileride bilgisayarcının dediği gibi sorun olur mu ya da yaptığı şey kalıcı mı ya da ne kadar süreyle idare eder bilgim yok
- klavye yenilenmesi için açıldığında hazır yapılırken soğutmayı güçlendirmek için süngerleri yenilendi, ek süngerler eklendi
- 5 yıllık olduğu için doğal olarak batarya eskimeye başladı ilk aldığımda 3 saat civarı şarjsız dayanıyordu artık 1-1.5 saat arası dayanıyor
bunlar dışında aklıma gelen bir şey yok, alıcıysanız özelden fiyat teklifi verebilirsiniz piyasasını tam bilmiyorum, ya da almayacak olsanız bile piyasasını biliyorsanız bilgi amaçlı yorumdan fiyat yazarsanız sevinirim