OrhanDRN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyunu buradan değil, Codester üzerinden satın almıştım. Oyun dosyaları vb. elimde mevcut. Geliştirici arkadaş ile dosyaları paylaşmıştım o dosyalar üzerinden geliştirmeler sağlamıştık.

İlk oyunum olduğu için süreci detaylı bilmiyorum ki, geliştirici arkadaş önce kendisini Editor olarak yetkilendirmişti. Sonrasında Owner olarak yetkilendirmişti. Gerçi süreç bittiği için bu onaya gönderme işlemlerini yapmadan önce yetkilendirmeyi kaldırmıştım ama sanırım pek faydası olmuyormuş. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?
Hocam temiz bir vds bul, başkası adına hesap aç, yakınının adına olabilir. 25$ ödemeyi de onun kartından yap, tüm bilgiler onun adına olsun, sıfır maille yap, hesapta test sürecine bir uygulama gönder, yayınlanması için uğraşma, 15-20 gün sonra eski bir hesapta uygulamayı yayınla ya da oyunu farketmez, sonra kendi hesabına transfer ettir ama bunu yapmadan önce oyunda tüm güncellemeleri bitir, uzun bir süre güncelleme atmaman gerekiyor yeni hesapta transfer gelen uygulama ile yapacak en ufak güncelleme ile hesap yine yüksek riskli işlemler denilerek kapatılacaktır.