Buradan uygulama almak ciddi bir sorun haline geldi,l. Ozellik kaynak kodsuz satilan uygulamalar ciddi risk kesinlikle mukemmel uygulamalar 10 tl de olsa apk olarak kaynak kodsuz satilan uygulamalari almamayi tercih ediyorum. Uygulamalari kendimiz derlemek en azindan kismen de olsa daha guvenli oluyor. Gecmis olsun daha once kapatilan bir hesapla iliskilendirilmis olup hesabiniz kapatilmis
Oyunu buradan değil, Codester üzerinden satın almıştım. Oyun dosyaları vb. elimde mevcut. Geliştirici arkadaş ile dosyaları paylaşmıştım o dosyalar üzerinden geliştirmeler sağlamıştık.
Bu da google'ın yeni olayı, her şey yolunda giderken hesabı pat diye kapatıyor ama burada sizin hatanız var, hesaba başka bir maili yetkili olarak tanımlamamanız gerekiyor, hesabınız başka hesapla ilişkilendirildiği için kapatılmış, yüksek riskli işlemleri 2 şekilde gördüm ben, birincisi eski hesaplarda uygulamayı yayınladıktan sonra yeni hesaba transfer edince oluyor, diğeri sizin başınıza gelen olayda, geçmiş olsun, hesabı açmazlar.
İlk oyunum olduğu için süreci detaylı bilmiyorum ki, geliştirici arkadaş önce kendisini Editor olarak yetkilendirmişti. Sonrasında Owner olarak yetkilendirmişti. Gerçi süreç bittiği için bu onaya gönderme işlemlerini yapmadan önce yetkilendirmeyi kaldırmıştım ama sanırım pek faydası olmuyormuş.

Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?