xpen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işin dijitalse atabilirsin, balkanlar ya da asya ülkeleri için yeterli bi miktar. vize koşulu olan ülkeler için zorlar
gurmel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Botlarla kaçak olarak evet ama değmez rezilliğe
ChatAPI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani o bütçeyle yurtdışında yaşam biraz zor.

yapabileceğin en iyi şey, herhangi bir Avrupa ülkesine bilet alıp gitmek. Havalimanında iltica başvurusunda bulunmak. Tabi elinizde sağlan kanıtlar olmalı. Herkesi kabul etmezler. Ayrıca ilticanız reddedilirse tüm Avrupa ülkeleri bu durumdan haberdar olabilir. Zorluk yaşarsınız. Ama iltica kabul edilirse barınma, konaklama, yemek gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılarlar.
ua87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vasfın ve ortalama ingilizcen varsa mümkün...
okasimoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan seni iyi anlayan biriyim ama pasaport ve vizen yoksa çokta iyi bir ülkeye gideceğini sanmıyorum aslında geçen uzun zaman süre sonra biraz sıcak toprakları hayal ettim belki bir Brezilya sahil adası seni mutlu edebilir yolun açık olsun
Öncelikle vakit ayırıp yorum yazdığınız için hepinize çok teşekkür ederim

En alta ki yorumda brezilyada demiş hocamız mesela. Yemin ediyorum ki brezilyada favelaya bile okeyim .Orada ki insanlar eminim ki kendimi aktarabildikten sonra bana kendi ailem ve çevrem kadar zarar veremeez.

İnsanların manipüle etme konusunda aşırı yetenekliyim belki bu övünülecek bir şey değil ama ticaret ve ikili diyaloglarda her zaman etkisini gördüm ve tabi ki hep başkalarına yaradı bu etki iyi yönde

Artık çantayı hazırladım öyle ayrlaca beklemek istemiyorum en kısa yoldan kendimi başka bir toprağa atmak istiyorum ( Mümkünse karadağ ve kıbrıs,gürcistan bu üç yer hariç ) biliyorum ki ağzımın iyi laf yapması ve bilgi birikimim bana orada yeni insanlar ve yeni kapılar getirecek