GreedMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle herkese iyi pazarlar ;

Umarım bu konuya farklı bakış açılarına sahip çokça insandan yorum gelir ve ileride birilerinin fikirlerinde yer ederiz

Oturup burda 8-9 yılımı nasıl yönettiğimi ve yaşadığım şeyleri anlatsam muhtemelen birisi yazılanları senaryoya döküp . Türkiyede kapalı gişe oynayacak bir film yaptırabilir bu yüzden oralara hiç girmeyelim

Doğru yönetilememiş bir kariyer var anlık olara elimde ve yine anlık olarak banka hesabımda ortalama 300 bin ₺ nakit param mevcut

Yaşadığım manevi boşluklardan dolayı yıllarca duygularımı kontrol edemedim ve sürekli bana hiç faydası olamayacak kişilere hayatlarında sadece zekalarını kullarak elde edebilecekleri zekalar kazandırdım . Karşılığında aldığımı sandığım manevi huzur ise tamamen boşluktan ibaretmiş

'' GELELİM SORUYA 300 ₺ NAKİT PARA İLE ( Gittiğim yerde aç kalmak , özlem duygusu vs gibi şeyler benim için hiç problem değil artık ) NASIL KENDİMİ HERHANGİ BİR ÜLKEYE ATARAK ORADA HALKIN İÇİNDE İNGİLİZCE ÖĞRENİP (KISA SÜREDE ÖĞRENECEĞİME EMİNİM ) BENLİĞİMDE BULUNAN YETENEKLERİ İNGİLİZCEYLE HARMANLAYIP SERVİS EDEBİLİRİM

Konuya İngilizceyi türkiyede akıcı hale getirdikten sonra gidebilirsin diyenler gelmeden şunu söyliyim . Hiç tanımadığım insanların arasında olmak ve başka bir dil duymak istiyorum ,beni hiç tanımayan en azından 1-2 yıl hiç bana geçmişi hatırlatmayacak bir ortam istiyorum

KENDİMİ BU PARAYLA NASIL YURTDIŞINA ATABİLİRİM ?
Şuan seni iyi anlayan biriyim ama pasaport ve vizen yoksa çokta iyi bir ülkeye gideceğini sanmıyorum aslında geçen uzun zaman süre sonra biraz sıcak toprakları hayal ettim belki bir Brezilya sahil adası seni mutlu edebilir yolun açık olsun