SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senelerce çalıştım bu firma ile, çok iyi bir insandır Melih bey. Ancak projelerim degerlenmeye başladıkça korktuğunuz şey beni de korkutmaya başlamıştı, suan sadece paravanlari orada tutuyorum, vefa borcumu ödemek için. Öğrenci halimle lisede pttden yolluyorsum parayi sene 2007-2008, gecikiyordu param olmuyordu idare ediyordu

Cok potansiyeli olan cok buyuyebilecek firmaydi ama istemedi bu ölçek yetti demek ki, saygı duyarım kendi firmasi kendi kararı.
Hocam bu yazınızı görünce konuyu hortlatmak gibi oldu ama ünv yıllarımda beş kuruşsuz gezdiğim dönemler de melih hocam sağ olsun 2-3 ay geciktirmeme rağmen adamlar idare ediyordu. Lise ve ünv dönemlerim de projelerim için çok kullanmıştım halada kullanırım benim ki de vefa borcu inanın 50 üzerinde site barındırıyorum şahsi sitelerim hepsi. Valla yazınızı görünce duygulandım. Melih sarıoğlu o dönemler de gönlümde taht kurmuştur. Bende 2004 senesinde tanışmıştım gidip bir çaylarını içmek nasip olmadı .