SauRonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok geçmiş olsun, çok üzüldüm umarım ciddi bir şeyi yoktur, doktorun cehaletindendir.
Devlet hastanelerindeki doktorların haklı tarafı, burnunun ucu kaşınan doktora gidiyor bu da yoğunluğa sebep oluyor. Bu yüzden raporu nasıl düzgün bir dille hasta veya ailesine açıklarım diye düşünmüyorlar. Fakat geçerli sebep midir? Hayır. Baştan sona haklısınız.
Aras21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, her doktora güvenmemek gerekiyor.
Tatil zamanında denizde yüzerken, sınır için çektikleri halatı hep aşardım ve en ileriye giderdim. İnsanların olmadığı yere git/gel vs bir gün denizden çıktıktan yarım saat sonra alnımın davul kadar şiştiğini ve gözlerimin küçüldüğünü gördüm. Yüzüm baya değişmişti, hastaneye acile gittiğimiz zaman doktor beni almamıştı, şu anda beyin krizi geçiyor olabilir, her an ölebilir vs biz bir şey yapamayız, sorumluluk alamayız deyip başka hastaneye sevk etmişti. O hastaneye gittim, doktor farkında olmadan büyük bir deniz anası ile çarpışmış olmalısın ve seni ısırmış olmalı dedi. Hatta birden fazla olmuş olabilir dedi. Ben de denize girdiğimi söyleyince, bu seferde halatı geçip insanlardan uzak yerde mi yüzdün diye sordu. Buna da evet dedim, bundan sonra böyle yapma dedi ve krem yazıp gönderdi
Bazı doktorlar sadece endişe verir, bazıları da direkt çözüm odaklıdır.
kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Emin olmadan net konuşması çok kötü olmuş tabi iyi tarafından bakmak lazım bu sayede daha fazla üstüne düşersiniz.

Bir şey yok diyip göndermesinden iyidir. Bu tarz şeylerde erken teşhis hayat kurtarır. Bir çok doktorda görüş almakta fayda var.

Bu tarz şeyler bizim için ekstrem durumlar olsa'da doktorların her gün karşılaştığı durumlar bunlar. O yüzden onlar için gündelik bir durum söyleyip geçiyor. + devlet olunca karşısındakini memnun etmek gibi bir kaygıları yok.
Allah razı olsun hocalarım kimse yaşamasın böyle durumlar diye peşini bırakmayacağım bu durumun böyle bir insanın bırak doktorluk yapmasını esnaf olmasını bile istemem. Tüm detaylarla yakında bir konu açacağım peşini bırakmadığıma dair en azından birdaha böyle bişey yaşamaz ona gidenler hastalar.