Görüşmek üzere hocam, ilk girdiğinizde ben nereye düştüm diyebilirsiniz fakat her şey tecrübe

Kimseyle samimi olmayın tepenize çıkmasınlar, saygılar hayırlı görevler..
Çok teşekkür ederim hocam. Evet ilk bir kaç gün zor olacaktır alışma süreci olacağı için. Daha sonrasında hayatın getirdiklerini yaşayıp güzel tecrübeler edineceğiz. Kendinize iyi bakın lütfen
Onurcan hocam, sağlık ve de sıhhât ile git ve gel değerli dostum. Dikkat et oralar da, her şey gönlünce olsun. Sağlıklı ve de sıhhâtli git ve tezenen gel. Ne olacağı belli olmayan bir ortamdayız. 🙏🙏🙏🙏
Teşekkür ederim canım hocam ve değerli dostum. Aynen öyle neyin ne olacağını bilemediğimiz bir yaşam sürüyoruz. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim değerli dostum. Kendine çok iyi bak lütfen, geldiğimde aradığımda hayatındaki güzellikleri duymak için sabırsızlanıyorum🎉❤
@onurcanhare; kral Nejdet komutan var onun bölüğü gitmek istiyorum de kapıda , kafan rahat olur çok şanslısın bilgin olsun
Dalga mı gerçek mi bilemediğim için azıcık tereddütte kalmış olabilirim 😂 Bakalım neresi gelirse gelsin hepsi bir tecrübe 🙏