X_Blogger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok ciddi rakamlarda para kayıp oldu. 23 yaşında ticarette amatör bir hata ile milyon TL para kaybettim. Mecbur özel sektöre yöneldim. Şuan 32 yaşındayım. 9 senedir gece gündüz o rakamın hırsı ile mücadele ettim. İcralık oldum rezil bir hayat yaşadım. İsyan etme noktasına ramak kala kendimi maneviyat olarak toparladım. Bu sene Ocak ayında icra dosyalarını kapattım.

Şuan halen özel sektörde devam ediyorum bir yandan tekrar ticaret için alt yapı oluşturuyorum. Çok zor evet SABIR kelimesi hem beyine hemde gövdeye ağır geliyor. Acı çekmeden bunu atlatmak zor. Çok güzel bir söz var hatta cennet bile mücadele ister azim ister demi ? Elimden geldiğince imanlı ve düzgün bir karakter yapısı ile Allah'a ibadet etmek.

Allah yardımcın olsun. Paraları bir arada göremeyeceğim sözüne katılmıyorum. Fedakarlık etmek zorundasın. Eğer benim gibi maddi destek alabileceğin birileri yok ise MECBUR bir şekilde fedakar olacaksın. Acı çekeceksin ağlayacaksın yorulacaksın sinir krizleri geçireceksin bunları yaşamadan eski haline dönemezsin.

Kusura bakma belki biraz ağır konuştum hakkını helal et. Vazgeçersen yok olursun.

Güzel yorumun için teşekkür ederim güzel insan.. maneviyatimin boşluğunu kesinlikle Allaha yönelecegimden şüphem yok Allah seninde yardımcın olsun çok çok sağolasın düştük ve kalkmaya çalışacağız başka çaremiz yok