batuhanfurat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Problem yaşayan firma kimse bizimle iletişime geçsin yardımcı olacağız. İkas müşteri hizmetler 7/24 açık her türlü desteği uzaktan bağlanıp yapıyor çözüme kavuşturuyor. Bence bu işte başka bir iş var. İletişim bilgilerimiz profilimizde mevcut firma sahibi bizle iletişime geçsin partner olarak çözüm sağlayalım.
Başka bir iş derken ne kastettiniz anlamadım. Kendisinin o dönem yaşadığı sorunu bana anlattığı kadarı ile anlattım. Sitesinde sorun yok çalısiyordu ama 3 aydır destek ekibine ulaşamadığını söyledi. Resimlerle alakalı sorun yasadiğini soyledi. Hatta benden yapmamı istedi. Ben yapamayacağimı açık kaynak kod olmadiğinı spyledim. ikastan dönen olmayınca bu sorunu halletmesi icin dişaridan firma ariyordu. Şuan sorunu çöźülmüşte olabilir.

Hatta adam sağı solu arayip ucretli yaşadiğı bu sorunu halledecek birini ariyordu. Okadar bunalmiştı. 8 10 a y oldu. Sayfa düzenini ve banner resimlerini değiştirmek istiyordu sanirim.

Bahsettiğim hem üretici imalatçı hem ithalatçı tekstil elbise vs. Zaten akrabam burada bilindik buyuk bi magza sahibi. Kaliteli ürünleri aldınmı kolay eskitemezsin. Mevcut magazalari haric perakende satis yok sadece internet icin iki katli Kocaman bi depo aldilar icinde 30 kisi sadece internet isine bakan kocaman bi tesis actilar yani gitsenizde alamazsiniz sadece internet. Kendi siteleri ile berabet tum platform bilinen magzalarda varlar. Altyapi icin daha once bilinen markalarda kullanmislar ilgisizlik sikayetleri sorun yasayinca ikas reklamlarindan ikasa gecmisler.

Evet ikas 7/24 açık ama telefona çıkan satış temsilcileri oluyordu o dönem destek ekibi ilgilenecek diyip kendileri veremediklerini söyleyip destek ekibi donecek diyip duruyor. Direkt destek ekibi ile görüşme sansı olamadı. Şahit olduğum bana bahsettiğim durum bu. 8 ay oldu buna. Dedigim gibi şuan naptı bilmiyorum.

Tabiki. Ben kendisinden izin alıp size hem site adreslerini hemde telefon numarasını pm ile iletebilirim. Bu konuda ücretsiz destek vereceğinizi ikas çözüm ortağı olduğunuzuda söylerim. Sorunu devqm ediyorsa iletişime geçer.