Hin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi freni patlak kamyon gibi rakamlar artıp duruyor, her ay zam alıyor. ) Yaş da gidiyor.. Dün 16.12 'de izledim, attım elimden. Çok şükür şimdilik ara ara çok sıkıştırsa da iyi gidiyor. Beynimin içi boş ve uyuşuk gibi ama

Edit
Ben eskiden böyle mesajları okuyunca millet bir gazla yazıyor, 2 gün sonra kesin başlıyordur ama onu yazmıyorlar diye düşünürdüm. Böyle düşünenler için yazdım :=)
Bırakalı 1 hafta oldu, içmedim yazdıktan sonra. Arkadaşlar durumu özetleyim, 3 gün dişinizi sıkın.. Evet sonra da canınız istiyor ama daha sakin ve kontrol edilip, yönetebilir düzeydi. Şöyle düşünün canınız bazen su da istiyor ama hemen içiyor musunuz? İçmezseniz bir süre sora gider, bu da öyle. Ara ara yokluyor, ben direniyorum. Gelişmelere göre bir edit daha çakarım.

Edit 2
2. haftayı da devirdim, 3 'e girdim. Krizler vs.. iyice düştü, ben tamamım pilavdan dönenin kaşığı kırılsın Size kolay gele.. Yaparsınız, zor değil o kadar da büyütmeyin

Edit 3:
1 Ay oldu, benim için artık bu iş bitti. Bu saatten sonra içmem, canım da istemiyor zaten. O kadar büyütmeyin, yukarıda yazdığım gibi 3-4 gün dişinizi sıkın. Arkası geliyor, sizlere kolay gelsin.
Yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Sizi tebrik ediyorum azminize ve başarınızı.
Şu anda durum umarım aynı bu konuda yazdıklarınız gibi devam ediyordur diye düşünüyorum.

videovevideo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kitap önermek reklama girmiyor
tv lerde bile açıkça kitap ismi verilir ve reklam olarak değerlendirilmez
Teşekkürler değerli yorumunuz için saolun.