Önemli olan hata yapmak değil, yaptığınız hatayı tekrarlamamaktır. Zaman gelir insanların yaşadıklarından tecrübe edinir ve siz aynı hatayı yapmazsınız ya da yeri gelir yaşayarak öğrenir tecrübelenirsiniz. Size ikinci olan denk gelmiş. Fomo'ya kapılarak, bilgisiz ve eğitimsiz olduğunuzdan market analizi yapmadan işlemlere girmeniz zaten karanlık bir kuyuda ilerlemek gibidir. Size tavsiyem bu sektörde para kazanmak istiyorsanız önce eğitim alın sonra step by step kasa yönetimi psikoloji yönetimi ve işlem yönetimi ile birlikte "Bllgili" kazanmaya başlayın. Kaybınız için kendim kaybetmiş kadar üzüldüm umarım ileride kaybettiğinizden çok daha fazlasını kazanır ve bugünleri bir tecrübe olarak hatırlarsınız. Size biraz bilgilendirme olması açısından yapmış olduğumuz "Market Analizi" videomuzu gönderiyorum zamanınız olduğunda izleyin,
https://teknolojiblogu.com/28-subat-...asiracaksiniz/
Not: Pnut gibi gündem shitcoinlerine para bağlanmaz. O bir furyaydı ve geçti. ! Sizin için baktım, Kasım 2024'den bu yana %94 düşen bir shitcoin gördüm. 2.51$ 'dan 0,26 cent seviyesine kadar gerilemiş son 24 saatte Hacmi 1 Milyar$! 25 Şubat / 1 Mart arası %75 yükseliş yaşamış ve iğneler çok fazla! Bu sizin de dediğiniz gibi "Kumar"dır.! Gereksiz bir coin, saçma bir coin kısaca... ! Onun yerine keşke "Yapay Zeka" coinlerini değerlendirseydiniz size bukadart üzmezdi. PNUT 21/22 Şubat da başlayan düşüş döngüsünde %43 düşerken örnek veriyorum Render %27 düşmüş Bitcoin %20 düşmüş! Burada bile ne demek istediğimi anladınız.
https://coinmarketcap.com/currencies...-the-squirrel/
Not: Hiç bir zaman All-IN (Tüm Kasa) işleme bağlanmaz, kasanızın %10'u riske edersiniz uygunsa ekleme stratejisi yada margin stratejisi kullanırsınız , Blginiz yoksa %1-3 arası StopLoss (Zarar Durdurma) kullanırsınız. Örneğin Fibonacci 'yi aşağı kırdı diyelim orada Long işlemi kapatır short düşünürsünüz %1 sl short denersiniz. Bu da bir çözümdür. Tabi öncesinde Teknik Analiz bilmelisiniz.
Hayrlı Ramazanlar, giden para olsun size sağlığınıza birşey olmasın. Giden para kazanılır ama giden sağlık ise Allah bilir. O yüzden bunu bir tecrübe olarak görün ve psikolojinizi koruyarak vardır herşey de bir hayr deyin. Ya tamamen bu piyasadan çıkın gidin ya da ÖĞRENİN.
Saygılar,