Tricker07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar birçok arkadaşımız adsense onay için sizlerden para istiyor. Şimdi ben size adsense nasıl onaylanır kısaca özetleyeceğim.

1 Siteniz var ve onay almak istiyorsunuz. xxx.com diyelim.

Yola Haritası :

Sitenize Oyun teması kurun . gamemonetize.com kullanabilirsiniz (farklı da olabilir). Ama asıl mesele bu değil. 10 adet (min.) yeni açılmış mail ile aynı anda adsense onaya gönderin. sitenin indexlenmesini beklemeyin. domaini alın siteyi kurun ve 1 site için 10 maille onaya gönderin. Son zamanlarda ads.txt ile doğrulama daha fazla güven derecesini artırıyor.

Misal ; 10 domaininiz var 10 mailiniz var. 10 maildende aynı 10 domaini onaya gönderin. 15 gün içerisinde 10 mailinizdede min 7-8 adet onaylı domaininiz olacak.

Not: Lütfen özel mesaj atmayın . sildiğim mesajı tekrardan paylaşıyorum. iyi forumlar dilerim.

Çok yazan arkadaş var, adsense onay almak gibi bir işe girmek isterseniz özelden yazabilirsiniz. Amacım toplu alım ve satım yapabilmek, düşük bütçe olan kişiler yazmasın lütfen.
Hocam siteleri kurarken anasayfadaki footer kısmındaki yazıları felan her site için farklı mı yazıyorsunuz, yoksa hepsinde standart direk kurulum mu yapıyorsunuz?