Merhabalar
Bu aralar acayip kol dirseğimden bileğime kadar dövme yaptırmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum sildirmesi var ama kol tamamen eskisi gibi oluyor mu iz falan kalıyor mu ?
sizce dövme pişmanlık sebebi mi ? Yaptırıp pişman olan çok mu ?
İlk dövmemi 27 yaşımda yaptırdım. 45 yaşımdayım. 6 dövmem var. Pişman mıyım asla değilim. Ama sadece şunu söyleyebilirim naçizane önerim olarak dövmeni görmeyeceğin bir yere yaptır çünkü gördükçe sıkılıyorsun ve sildirmek veya değiştirmek istiyorsun. Görmediğim dövmelerimin hiçbirinden sıkılmadım ama gördüklerimi en az 2 kere değiştirdim. Sildirme dersen belki benim yaptırdığım klinik çok kötüydü bilemiyorum ama sildirme işleminden sonra 2 ay "cılk" yarayla gezdim, yanık izi gibi kötü bir iz kaldı üstüne farklı bir dövme işlemi yaptırdım. Ama dediğim gibi belki benim yaptırdığım yer kötüydü. Sonuç olarak gördüğüm sildirme, dövme yaptırmaktan çok daha problemli bir işlem. Bu yüzden ben 3. seanstan sonra iyileşmesini bekleyip cover- up yaptırmayı tercih ettim. İlla yaptırmak istiyorsan küçük alanda ve mümkünse çok gözünün önünde olmayan bir alana yaptırman.