Ülkenin durumu gibi %50 - %50. Zor bir karar, bu işi sonu woocommerce, opencart ile bitecek gibi duruyor
Hocam 2 yıldır ikas kullanıyorum. E-ticaret Tekstil sektöründeyim. Tasarım vs yukarıda yazılanlar gibi boyutlar sorun değil bence ya da ben işi çözdüm muhtemelen. Müşteri hizmetlerine ulaşmakta gayet kolay web sitelerinde aktif bir müşteri hizmetlerinin yanında İkası aldığınızda veya ikasın içinde pazarlama lisansı aldığınızda arayıp yardıma ihtiyacınız olup olmadığınızı soruyorlar. Paneli hem çok modern hemde çok anlaşılır ve kolay kendi kargo anlaşmaları vsde mevcut, Mail pazarlama sistemi gayet güzel çalışıyor. Bana en büyük problemi ne diye sorucak olursanız Shopify kadar rahat bir şekilde eklenti ekleyemiyorsanız, İndirim çarkıdır ne bileyim üyelik sistemidir falan filan. Ayrıca diğer arkadaşlarında yazdığı gibi fiyatta yardımcı oluyorlar paket yenilemelerinizde ciddi bir indirim yapıyorlar, almayı düşünüyorsanız dönemsel ciddi indirimlerde yapıyorlar. İkas ile ilgili aklınızda herhangi bir soru varsa pmden yazabilirsiniz yardımcı olayım elimden geldiğince.