En son görüştüğüm ve ameliyat olduğum doktor bu rahatsızlığın sıvı enjekte gibi alternatif tedavilerle hafifletilebileceğini ama sonrasında yine tekrarlayacağını söylemişti. Hatta ameliyatı olmamamı bile tavsiye etti. Fakat beni çok zorladığı için kafaya koymuştum. Avm ye gidiyorum, ayağım ağrıyor herkesin içinde ayakkabıyı çıkarıyorum 5/10 dakika rahatlıyorum felan artık dedim bu iş böyle olmaz. Ameliyat oldum.
Ameliyat zor değil. Lokal ile hallediyorlar. Fakat sonrasında hocam buz tedavisini iyi yapman ve kaç gün derlerse yere hiç basmaman gerek. Dikişler hemen kavuşsun. Ayrıca iltihap felan kaptırmamaya çok dikkat etmen gerekiyor. Ben bunları yapamadım, ayağım iltihap kapmış. Antibiyotik felan başladım. Tabi süreç uzadı. Dolayısı ile bacağım zayıfladı ve ayağım güçsüzleşti. Fizik tedavi vs. derken biraz sıkıntıkı geçti.
Senin ağrılarda bence normal değil. Yaşam kaliteni düşürüyor. Kafana yatan bir araştırma yapıp bir adım at derim.
teşekkürler hocam, bakalım biraz egzersiz falan deneyelim bakalım, sonuç alamazsak alternatif bakıcaz mecbur inş gerek kalmaz başka şeye. Size de tekrar geçmiş olsun, nüksetmez inş bir daha