Kalici tedavisi yok. Yapilsa bile sonradan yine rahatsiz ediyor. Ben ameliyat oldum parcayi aldirdik. Suan cok rahatim. Fakat doktorlarin yetersiz uyarilari sebebiyle toparlanma surecim sancili oldu. Ayrica iyi bir doktor tercih etmedigimdenmidir bilmiyorum ameliyat izi kaldi.
geçmiş olsun hocam sizinki nasıl ilerledi acaba? Şu an dayanılmayacak bir ağrı lmuyor doktor hangi ağrı kesici kulanıyosun falan dedi. Dedim hocam yani öyle ağrı kesicilik bir ağrı olmuyor ama sanki günün bi yrım saati orada bişey varmış gibi sızlıyo falan dedim dolorex jel yazdı bir de 45 gün egzersiz yap şu hareketleri geçmezse enjektörle bişey dedi ameliyat son yapıyorlarmış galiba ama sizin ameliyata giden süreç nasıl oldu acaba hocam çok mu ağrıyordu da ameliyat olayım kurtulayım dediniz? Ameliyatsız halledilemez mi acaba? Doktur çok küçük egzersizle hallolur falan dedi ama baktım bayağa da bunun ameliyatını olan varmış. Bir de hocam mesela ayağımda görüntüde bi şişlik kızarıklık vs yok ya da elle dokununca falan ağrımıyor normalde ama bazen evde yürürken bi sızlıyor 15-20 dakika bazen 1 saat oluyor sonra kayboluyor elimi sürsem veya yürüsem hiç bi ağrı olmuyor sizde de bu şekilde miydi acaba?