Nerden başlasam ne desem bilmiyorum yarım kalan aklımla kısaca durumu şöyle özetliyim. Bundan 2 hafta önce binance üzerinden PNUT coin aldım x15 kaldıraç ile 1000 dolar ekledim long işlemi açtım normalde böyle shit coinlere yüksek kaldıraç girmem ama 1000 dolar benim gözden çıkardığım bi paraydı kaybetsemde dert etmezdim sanki düşmek için beni bekliyomuş gibi ekledikten 1 gün sonra sert düşüşler olmaya başladı btc %1 düşse bu shit coin %10 düşüyordu neyse bu coin düştükçe liq seviyesini düşürmek için sürekli margin ekliyodum 1 hafta boyunca her gün aralıksız düşüyordu delist edilen coinler bile bukadar düşmedi inanılmaz bi düşüş yaşadı 2 dolarlardan 0.15 seviyelerine düştü artık bu shit coine margin eklemeyi bıraktım kendi haline bıraktım dönerse döner dedim ama olmadı sert düşmeye devam etti liq oldum. Sonra gittim 25 seviyelerinden doge coin aldım 7000 dolar x6 long açtım bi süre iyi kar bıraktı çekmedim sonra btc çakılmaya başladı tüm coinler neredeyse dip seviyelerine geldi bu doge coine biraz margin ekledim ama o düşüşe margin de dayanmadı doge de liq etti.Banka hesaplarında ne var ne yok çektim internet faturamı bile ödemedim gittim buraya yatırdım son kalan parayla eth x30 long açtım o da liq oldu tüm param sıfırlandı 2 haftada 540 bin tl param gitti şuan cebimde 150 tl nakit param kaldı elimden gelse onuda yatıracam giden parayı boşverin psikolojim bozuldu tam bir kumar bağımlısına dönüştüm hırs yaptım hırs yaptıkça battım uyku düzenim bozuldu ben akıllı bi adamdım nasıl böyle aptallık yaptım kendime kızıyorum.