Genel olarak bu işe kafa yormak lazım diyorsunuz hocam. değerli yorumunuz için teşekkür ederim. ne olursa olsun para kazanmak haricinde başarmak için çabalamak kafa yormak gerekiyor.
forumda yarışmak imkansız zaten. üstteki arkadaşım bahsettiği asıl konu sahipleri fiyatı kendileri belirliyor.
şey gibi düşünüyorum belki saçmadır. evet ben bayilik satın aldım, buradan kazandığım para ile kurumsal plus üyelik almışlığım var gibi bir cevap bekliyorum.
İsterse dünyanın en ucuz, en hızlı destek sistemli bayiliği olsun bu tarz hizmetlerde işin sonunda "para kazanma" noktası tamamen sizin gayretinize bağlıdır. Satış en kritik şey oluyor günün sonunda. Ben de forumdaki bir iki arkadaştan bayilik aldım, genel olarak sorun yaşamadım. Bazen mesajlara geç dönebiliyorlar fakat o da yoğunluklarındandır. Kısacası, burda bayi seçiminden ziyade sizin satış, pazarlama vb. potansiyelinis önemli.
Bayilik alacaksanız dahi forum harici satışı düşünmelisiniz. Burda rekabet fazla ve üzülerek söylüyorum ki ucuz. Buradan hizmet alıp dışarıya verilmesi gerektiğini düşünüyorum.