Digiras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok önceden, B2 vitamini eksikliği migreni tetiklediğini vb. okumuştum. Doktor kontrolünde bir araştırın isterseniz. Hatta migren ile ilgili bir site var, orada da bundan bahsediyorlar.

vitamin ilaçları kullanmıyorum hocam, denicem bunları

HiTLy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki yaptığınız ve uyguladığınız yöntemler oldu mu hiç? soğuk kompres , doktor tedavisi gibi... tedaviler.
Allah şifa versin.
yok hocam bi ilaç içiyorum normal ağrı kesici

cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
refleksoloji ile rahatlamalar olduğunu söylüyorlar ama deneyimlemedim. Geçmiş olsun.
Allah razı olsun hocam

bayiavm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Migren tedavisinde botoks, sinir blokajları, hatta bazı nöromodülasyon cihazları gibi ileri tedaviler gelişti. Ayrıca dirençli vakalar için cerrahi seçenekler de mevcut. Önerim mutlaka bir nöroloji uzmanına, özellikle baş ağrısı konusunda uzmanlaşmış bir doktora danışmanızdır.
Migren botoksu aklımda hocam seans ücretlerini sormuştum en son bi bakarım tekrar

HiTLy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende günümün önemli bir bölümünü 10-12 saat bilgisayarda geçiriyorum. 26 yaşımda baş ağrılarım artınca gözlük kullanmaya başladım ve rahatladım (mavi ışık filtreli camlar çok pahalı bir şey değil) kullanmaya başladıktan sonra iyi geldi.
hocam göz problemim yok fakat, 7/24 saat mavi ışık filtreli gözlük kullanıyorum pc gece modunda kullanıyorum