Merhabalar, Uzun yıllardır, tam 9 senedir, hayatımı kesintisiz bir migren krizinin içinde yaşıyorum. Şaka değil, gerçekten 7/24 süren bir baş ağrısı…
Artık vücudum bu duruma alıştı ama hiç migren ağrısı çekmemiş biri için bu seviyedeki bir acı, büyük ihtimalle bayıltıcı olurdu.
İşim gereği günümün yaklaşık 16 saatini bilgisayar başında geçiriyorum ve bunun beni nasıl etkilediğinin farkındayım. Ancak sadece klasik bir baş ağrısından bahsetmiyorum; sürekli yanmalar, ateş basmaları, kafamın içini saran dayanılmaz bir sıcaklık hissiyle mücadele ediyorum. Bu durum genetik aile de fakat en , Acak ailemde kesin bir çözüm bulan olmadı.
Artık gerçekten etkili, kesin bir çözüm arıyorum. Parası neyse verelim ameliyat ise ameliyat olsun piskolojik olarak kendimi kandırmış olabilirim her gün başım ağrıcakmı diye düşünüyorum özellikle pazar günü hayatım boyunca hiç baş ağrısız yatmadığım gün olmadı, yeter ki bu acıdan kurtulmanın bir yolu olsun. Eğer bu konuda bir ışık gösterebilirseniz, minnettar kalırım.