Bu sabah önemli bir domainimi sitelerine taşıdım.Taşıdığım için otomatik domain 1 sene yenilendi 400 TL'ye. Domainim turkticaretteydi ve yenileme ücreti
807 TL idi ! Arada 400 TL fark vardı. Başta iyi niyetli yaklaşarak indirim istedim, küfür eder gibi 20 tl indirim yapabiliriz dediler

Bende zaten eskiden çalıştığım bir firmaya aktardım domainimi.
Kendilerine çok teşekkür ederim. 4 öğün çorba paramı kurtardılar
@guzel.net.tr;
Merhaba,
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Domain tescil, yenileme, transfer ve geri alma süreçleri birbirinden farklı işlemlerdir. Buna göre de işlem maliyetlerinin değişmesi sebebiyle fiyatlandırma türleri de farklılık göstermektedir.
İlk alımlarda fiyat avantajı sağlamak amacıyla uyguladığımız kampanyalar geçici olarak daha uygun bir fiyat üzerinden tescil işlemi gerçekleştirilmesine fırsat sunabilir ancak; transfer, yenileme veya geri alma işlemleri, işlem türüne göre farklı maliyetlere sahiptir.Bu süreçte fiyatlar üzerinde müdahale etme yetkimiz bulunmamaktadır.
Sizler için mümkün olan en uygun fiyata kaliteli hizmet sunma çalışmalarımız daima devam etmektedir. Farklı seçenekleri değerlendirdiğinizde de her zaman bizimle iletişime geçebilir ve hizmetleriniz için en iyi çözümü bulmanıza yardımcı olabiliriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Turkticaret.Net