Hocam merhabalar bütün sayfaları tek tek okudum gerçekten çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz. Bu devirde bunu ücretsiz yapan insan neredeyse sıfır. Elinize emeğinize sağlık herkes adına tekrardan teşekkür ediyorum size.

Benimde bir kaç sorum olacak;

1- Benim bir e-ticaret sitem var ve dediğiniz gibi kategori sayfaları üzerindeki SEO'ya odaklanmış durumdayım. Fakat atıyorum kategori sayfası ''Spotify Hediye Kartları'' orada kullandığım anahtar kelimeleri ürün sayfalarında da kullanmış oluyorum ister istemez bu bir sorun yaratır mı ? (Ürünler ''spotify hediye kartı 50 tl'' , ''spotify hediye kartı 100 tl'' gibi ayrılıyor) Eğer sorun yaratıyorsa ürün açıklamalarını anahtar kelime kullanmadan mı yapmalıyım ?
2- Bu tarz ürünler olunca sadece fiyat bilgisi değişiyor bu durumda kopya içeriğe düşer miyim ?
3- Kategori sayfalarımdaki kategori ismi h1 şeklinde yerleştirildi. Sonrasında onları ürünler takip ediyor h2 şeklinde yaptım ve en altta makalemde h2 ile başlayıp h3-h4 şeklinde gidiyor fakat rakiplerim ürün isimlerini h3 şeklinde dizayn etmiş burda nasıl bir strateji izlemeliyim ?
4- Site şu anda hala yapım aşamasında, fiyat bilgisi girilmedi, anasayfa düzenlenmedi, bazı içerikleri belki urlleri hala değiştiriyorum. Ama google'a site haritamı verdim indexlemeye başladı. Bu bir hata mı ? Hata ise nasıl bir yol izlenmeli
5- Her ürünümde sallıyorum spotify ise dış linkleme yapmaya çalışıyorum spotify sitesine bu çok elzem bir şey mi?
6- Bu tarz bir e-ticaret sitesi tanıtım yazısı almalı mı ?