Omurcn53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-Cüzdan sistemi için belge alınabilir, R10'un kaç tane avukatı ve muhasebecisi vardır bilinmiyor bile. Gayet mantıklı bir fikir olduğunu düşünüyorum.
2- Bu biraz zor olabilir ona bir şey diyemiyorum.
3- iPhone 16 Pro Max 80.000 TL diyelim. 20.000 kişi 10 TL'den bilet alsa 200.000TL yapar bu da hem milli piyango payını hem de R10 payını fazlasıyla karşılayacaktır diye düşünüyorum.
1. Cüzdan özelliği demişsiniz.
maalesef bu mümkün değil; Trendyol ve bir çok platform bu özelliği sonlandırdı çünkü; bir çok fraud işlem gerçekleşiyor. Bir çok harcama itirazı geliyor.

belgeler alınsa bile bu sorun yani başlı başına…

2. zor değil yapılabilir ama bunları takip etmek mümkün değil.

3. R10 bu parayı kendisi toplayamaz. Milli Piyango üzerinden çekileceği için Milli Piyango para karşılığı çekiliş haklarına sahip tek şirket Türkiye’de.

yani demek istediğim para almadan yukarıdaki söylediğim şartlar geçerli.

para alarak çekiliş yapması için Milli Piyango üzerinden çekilişin oluşması ve Hepsiburada, Trendyol gibi platformların yaptığı gibi Milli Piyangodan lisans alıp API çekmesi gerekir.

Ve çekilişi yine R10 yapamaz Milli Piyango İdaresi yapar.

Demek istediğim çekiliş yapan veya kazı kazan gibi oyunlar Trendyol, Hepsiburada gibi platformlarda var evet ancak onlar yapmıyor.

onlar bir milli piyango’nun bayisi gibi düşünün içeride dükkan açmışlar.

oyunları ve çekilişlerle hiç bir bağları yok yani.
milli piyango bileti satar gibi işliyorlar.

işlem başı para kazanıyorlar onlar kendileri çekiliş düzenlemiyor veya bu oyunları oynatmıyor.