Merhaba arkadaşlar bu konularda pek bilgili değilim hatta galiba hata yaptım bilmiyorum durumu anlattığımda fikirlerinmize ihtiyacım olacak.
Ben Lüks Saat üzerine bir firmada 6 yıldır çalışıyorum. 1 yıla yakındır da saatçilik üzerine bir websitem var onu büyütüyorum. Sitem maşallah global çok güzel hitlere ulaştı artık sosyal medya hesaplarına odaklanıp Türkiye'de saatçilik üzerine iyi bir platfom olmak ve horology communitysi kurmak istiyorum. Bunun için saat videoları çekip bunları editleyip reels haline getirmek ve sosyal medyamda özgün içerikler olarak paylaşıp sayfamı büyütmek istiyorum. Ancak bilgisizliğimden ötürü youtuber ve influencerların elinde gördüğüm bir kamera olduğu için gittim DJI Osmo Action 4 Adventurer aldım. Meğer bu kamera geniş açılı lense sahip olduğu için malesef saati yakın detay çekmek istediğimde çok bulanıklaşıyor odaklanmıyor. 15 bin tl verdikten sonra makineyi satmak da istemiyorum ve çözüm üretmeye çalışıyorum. Yapay zekaya sorduğumda bana Macro lens diye birşeyden bahsetti. Benim makineme uyumlu macro lens önerileriniz var mı varsa nereden bulup satın alabilirim. ?