Üyelik süresiyle sektör bilgisi arasında doğrudan bir bağlantı kurmak biraz zorlama olmuş ama yine de espri anlayışını takdir ediyorum herkesin tarzı farklı tabi önemli olan burada yapılan fikir alışverişinden bir şeyler çıkarabilmek benim için yorumlar değerli yapıcı eleştiri varsa dinlerim ama işin içine tahminler ve imalar girince biraz boş muhabbet oluyor yine de eğleniyorsan sorun yok keyif senin
dostum sen zaten biliyon bu işin insanlara bence sorma al stokla devam et bence. Burada satış amaçlı paylaşım yaptığın domainleri bedava versen almam biliyon dimi. Cünkü reg parası verilmez. Bence biraz sirkelenmen lazım senin, kötü bir insana benzemiyorsun oyüzden sana tavsiyem bunlarla vakit kaybetme benim elimin alıntında 2 milyon tl lik domainler var hiç birini forumda paylaşmadım paylaşmayacağım kimse benim ne yaptığımıda bilmeyecek. İş yapan adam yapar kardeşim bunu unutma insanlara birşeyler sormayı bırakmalısın bunu iyi bir insan olduğunu düşünerek diyorum ve geçmiş konularından dolayı diyorum bu konu özelinde değil kimse yanlış anlamasın.