ozkanboztay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir görüşe katılmıyorum çünkü bir domainin değeri sadece mevcut durumda ne amaçla kullanıldığıyla ölçülmez domainler gelecekteki potansiyelleri marka algısı ve sektörle uyumlu olmasıyla değer kazanır ayrıca büyük finans kurumlarının veya gelişmekte olan girişimlerin bu tür domainlere ihtiyaç duyabileceğini göz önünde bulundurmak gerekebilir kullanabileceğimiz şeyler her zaman geçerli olmasa da uzun vadeli bir yatırım olarak bakıldığında değerli olabilir herkesin farklı bir görüşü olabilir ama herkesin her zaman doğruyu bildiğini söylemek zor
kardeşim milletin dediklerine katılmıyorum diyeceksen ne diye yorum istiyorsun. Sen kafanda zaten olur okey demişsin gelip millete niye soruyorsun. Güzel domain derlerse teşekkür ediyorsun kötü derlerse anti tez anlatıp duruyorsun yorum istiyorsan teşekkür et fikriniz benim için değerli de ben yorum bekleyip insanlara dil döküp neden olacağını anlatanları yada ters tepki verip azarlayanları anlamıyorum. Yorum istiyorsan veya bir şeyi halka açıyorsan her türlü fikir gelecek zaten.

Bu kadar yazdım domain içinde birşey yazayım kardeşim bir sirkelen kendine gel aldığın hiç bir domain iş yapacak domain değil, almak için alma o parayı git fakir fukaraya ver sevdiklerine ver en azından saygı kazanırsın.