Avukat bir şeyler elbette biliyor. Ancak, sizin bilmediğinizi düşündüğü için bunu yapıyor. Benim de çok uzun yıllar önce benzer bir saçmalık başıma geldi. Sosyal medya üzerinden kalkıp bilinmeyen hesaplardan özel mesaj göndermişler. Avukatın ofisine doğrudan bunlarla gittim ve telefonda da sizi dava etmeye geliyorum, umarım verecek cevap bulursunuz dedim. Gittiğimde "söz konusu personeli çıkardık, böyle bir davranış kabul edilemez, işe yeni aldığımız biri yapmış" gibi bir şeyler saçmadılar.
Türkiye'de avukatlık mesleği, ne bildikleri üzerinden değil, sizin ne bilmediğiniz üzerinden çalışıyor. Bu yüzden sağda solda tehdit eden, küfür eden, sosyal medyadan yazan, aileyi arayıp darlayan, onu bunu dosyaya ilave etmeye çalışan terbiyesizler türedi. Hepiniz dava açsanız, bu adamların soyunu kurutursunuz.
Müthiş bir para kazanılabilecek bir konu. Ciddi bir tazminat davası açılabilir. Çünkü doğrudan aile bağlarına zarar vermeye yönelik bir eylem ve bu eylemin geri alınabilir bi yanı da yok. Yani, "resmen" yapılmış ve geri alınamaz bir biçimde yapılmış. Vurun gol olsun.
Ben şimdi yarın adliyeye gitsem ne demem yeterli olur, aile bağlarıma zarar verdi, kişisel bilgilerimi ihlal etti x adlı avukat desem, şikayetçi olsam yeterli mi yani avukatsız bu şekilde başlasam yürür gider mi yoksa avukatsız hiç girilmemesi mi gerekir, avukat vekillik için 20-30k istiyor çünkü.