problem basit ailem ben kavgadan dolayı c. evindeyken abilerim mirastan kendi paylarını aldılar ben kendim c. evinde oldugum için herhangi birşey yapamadım c. evinden çıktım babam başka bir kadınlan evlenmişti ve bunun üzerine malımı kendi üzerine yaptırmış bekar olan iki kardeşiminkinide kendi üzerine yaptırmış bunun üzerine ben kendi payımı istiyince kavga çıktı eşim ise benim tarafımı tutucagına karşı tarafı tutu evimizin tapusu bizim adımıza olmasa bilene içinde biz oturuyoruz dedi ben ise bunu bir aptal düşünce oldugunu belirtip payımöı istedigimde sürekli sorun çıkıyor işte bunun için sorun var şimdi ise malar üzerine kredi çekti ben bunu fark edince git babana diyor babam ise malara şer koydum banka alamaz diyor krediyi ise işinde kulanıyor size ne diyor eşimde aynı babamın kafasından gidiyor sence mantyıklı olan ğişmanlıkmı yoksa bunların k. sık..akmi hangisi sence
Selamlar tekrar.
Sizin durumlar karışık bunun için forumda da olan avukatlardan sağlam bir destek almalısınız yoksa işin içinden çıkmanız pek mümkün değil gibi.